Stilul de viata modern

Stilul de viata modern, stresul profesional si emotional, efortul intelectual intens pot conduce la stari de anxietate, manifestate prin hiperexcitabilitate cardiaca, palpitatii, oboseala, tulburari de somn, tulburari digestive, irascibilitate.REMOSTABIL este un complex unic de extracte vegetale, triptofan si magneziu de origine marina, care prin actiunea sinergica echilibreaza sistemul nervos si asigura starea de bine.

Triptofanul, precursor al serotoninei

Triptofanul, precursor al serotoninei , hormonul fericirii, mentine buna dispozitie, reduce anxietatea si previne depresia, imbunatateste atentia, memoria, invatarea si imbunatateste calitatea somnului.Roinita, prin efectul sau sedativ, ajuta la depasirea stresului mental, sustine relaxarea si favorizeaza aparitia somnului. Aceasta are si proprietati antioxidante, carminative si antispastice.In reducerea hiperexcitabilitatii un rol important il are Paducelul, care regleaza activitatea cardiaca prin echilibrarea aportului si consumului de oxigen la nivelul cordului, reduce starea de tensiune, de neliniste si iritabilitate si contribuie la obtinerea unui somn bun.
Un rol important în stabilirea echilibrului nervos il are si Magneziul de origine marina care este mai bine asimilat si contribuie la reducerea oboselii psihice si a extenuarii.Eficacitatea Remostabil este intarita de Macul californian si Passiflora, care prin efectul lor sedativ imbunatatesc calitatea somnului natural, ajuta la depașirea stresului, sustin relaxarea si amelioreaza starile de tensiune psihica.

Ingrediente testate clinic

Remostabil este un complex unic de 6 ingrediente cu efect sinergic

Remostabil este un supliment alimentar care contine triptofan, magneziu si 4 extracte vegetale care sunt utilizate pentru combaterea anxietatii, starilor de emotivitate si tulburarilor de somn

De ce Remostabil

O singura capsula pe zi

Remostabil este un complex cu efect sinergic si se administreaza 1 singura capsula pe zi.

Fara somnolenta

Componentele din Remostabil asigura un somn de calitate fara ca la trezire sa apara starea de somnolenta reziduala specifica medicamentelor de sinteza.

Fara dependenta

Remostabil poate fi administrat zilnic pe perioade lungi de timp pentru relaxare, echilibru nervos si somn odihnitor.

Fara contraindicatii

Ingredientele Remostabil sunt sigure si nu interactioneaza cu alte medicamente.

Pentru cine este Remostabil

NU LASA STRESUL SI INGRIJORAREA SA TE DOBOARE

Ai avut o zi lunga si stresanta si simti ca totul se prabuseste in jurul tau? Esti agitat, nervos si nu poti sa te concentrezi?